After rain comes sunshine

After rain comes sunshine. After one week of heavy rainfall in the mountains of Gran Canaria, it finally started to fill up the water reservoirs and barrancos. A lot of people have not seen so much water since 2011. The reservoirs are not filled up with their whole capacity but very close. If you will have a look around the island now, there is a new island. All plants and green colours will start to come out.  rain sun sunshine water reservoir ask about mogan

It is lovely to see that the barrancos are finally full with water. The pictures will show you the area of Tauro Amadores beach and Puerto Rico. If you would like to stay and see this beautiful environment, we will recommend you PS Apartment in Tauro.  rain sun sunshine water reservoir ask about mogan

The weather is setteling down, the sea is still a bit rough, but the sun is back.

There is a great walk from Tauro beach, passing Amadores to Puerto Rico.


Na regen komt zonneschijn. Na een week van hevige regenval in de bergen van Gran Canaria begonnen eindelijk de waterreservoirs en barrancos te vullen.

Veel mensen hebben sinds 2011 niet zoveel water gezien. De reservoirs zijn niet vol maar scheelt niet veel. Als je nu een kijkje op het eiland neemt, is er een nieuw eiland. Alle planten en groene kleuren beginnen te verschijnen.

Het is heerlijk om te zien dat de barrancos eindelijk vol zitten met water. De foto’s laten u het gebied van het strand van Tauro Amadores en Puerto Rico zien. Als u wilt blijven en deze prachtige omgeving wilt zien, dan zullen we u PS Apartment in Tauro aanbevelen.

Het weer wordt rustiger, de zee is nog steeds een beetje ruw, maar de zon is terug.

Er is een geweldige wandeling vanaf het strand van Tauro, van Amadores tot Puerto Rico.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: