Rebajas Gran Canaria – Mogan

Rebajas Gran Canaria – Mogan

Once the Christmas holidays are over, it is time to start the winter sales of 2018.

The winter sales begins in the two capital islands, although in the case of Gran Canaria the opening is not widespread since the merchants of the island decided that this Sunday would not open. Only the Triana, Mesa y López, Las Arenas and El Muelle businesses, which are the only ones authorized during the cruise season, in which we are located, will open their doors. And a lot of movement is foreseen, although most of the Spanish brands started their sales already on day 2 (such as Mango, H & M and the Cortefiel group – Cortefiel, Springfield, Women’secret-) today the small trade and two will be added. giants of the distribution: El Corte Inglés and the Inditex group (Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius and Massimo Dutti).

Rebajas Gran Canaria Mogan

In the rest of the commercial areas of Gran Canaria they will begin their sales on Monday, day 8.

 

In any case and in spite of the inequality of the criteria of opening by island and the liberalization that gives free court to the businesses to initiate the reductions when they consider opportune (the majority began day 2), today it is anticipated great affluence to the commercial zones .

Happy shopping


Rebajas Gran Canaria – Mogan

Als de kerstvakantie voorbij is, is het tijd om de winteruitverkoop van 2018 te beginnen.

De winteruitverkoop begint op de twee hoofdeilanden, hoewel in het geval van Gran Canaria de opening niet wijdverspreid is, omdat de kooplieden van het eiland hebben besloten dat deze zondag niet open zal gaan. Alleen de bedrijven in Triana, Mesa en Lopez, Las Arenas en El Muelle, die als enige zijn geautoriseerd tijdens het cruiseseizoen, waarin wij zijn gevestigd, zullen hun deuren openen. En er is veel beweging voorzien, hoewel de meeste Spaanse merken hun verkopen al op dag 2 begonnen (zoals Mango, H & M en de Cortefiel-groep – Cortefiel, Springfield, Women’secret-) vandaag zal de rest worden toegevoegd.

In de rest van de commerciële gebieden van Gran Canaria beginnen ze hun verkopen op maandag 8.

In ieder geval en ondanks de ongelijkheid in de criteria van opening per eiland en de liberalisering die de bedrijven de vrijheid geeft om de kortingen in te stellen wanneer zij dit achten (de meerderheid begon op dag 2), wordt vandaag grote welvaart voor de markt verwacht.

Veel winkelplezier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: